Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 11:55

SPUTNJIK V PRED VRATIMA EU Evropska agencija za lekove započela procenu ruske vakcine

Evropska agencija za lekove (EMA) je danas saopštila da je počela da razmatra dokumentaciju vakcine Sputnjik V koju je razvio ruski Gamaleja institut, kako bi odobrila dozvolu za upotrebu u Evropskoj uniji, javila je agencija Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EMA razmatra dokumentaciju o dozvoli za vakcinu Sputnjik Ve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021

Evropska agencija za lekove (EMA) je danas saopštila da je počela da razmatra dokumentaciju vakcine Sputnjik Ve koju je razvio ruski Gamaleja institut, kako bi odobrila dozvolu za upotrebu u Evropskoj uniji, javila je agencija Rojters...Ruski fond za direktne investicije saopštio je da će EMA proceniti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Evropska agencija za lekove započela proveru Sputnjika V

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2021

Evropska agencija za lekove (EMA) saopštila je u četvrtak da je započela proveru ruske vakcine protiv koronavirusa Sputnjik V.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.