SKANDAL KOD GRAČANICE: Kosovska policija maltretirala visokorangiranog diplomatu iz zemlje EU, blokirali mu put i krenuli u napad

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 07:45

SKANDAL KOD GRAČANICE: Kosovska policija maltretirala visokorangiranog diplomatu iz zemlje EU, blokirali mu put i krenuli u napad

Incident se dogodio sinoć, a diplomata je u tom trenutku bio sam u vozilu.

Visokorangirani diplomata iz zemlje Evropske unije koja nije priznala Kosovo, prijavio je sinoć pokušaj napada koji se dogodio kada je jedna osoba nastojala da sa njegovog automobila ukloni diplomatske tablice koje mu je izdao Beograd, prenose kosovksi mediji.

Pozivajući se na svoje izvore, ova televizija navodi da je diplomati dok je putovao automobilom u pravcu Gračanice, neko blokirao put i pokušao da ukloni diplomatske tablice koje je izdao Beograd.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.