Rudan BRUTALNA! Hrvatska je deo fašističke EU! Politika: Ubij Srbina, da ne bi pitao što ima 100 evra penziju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudan BRUTALNA! Hrvatska je deo fašističke EU! Politika: Ubij Srbina, da ne bi pitao što ima 100 evra penziju!

Književnica Vedrana Rudan rekla je večeras da je hrvatska politika "Ubij Srbina, da ne bi pitao što ima sto evra penziju".

Rudan je istakla da je Hrvatska deo fašističke Evrope, te je prebijanje Srba tamo uobičajeno ponašanje, ali da se to ne sme zanemariti.

- To je politika. Ubij Srbina, da ne bi pitao što ima sto evra penziju. Kada bi hteli da ih se reše mogli bi u roku od 24 sata, ali oni žele da ne mislimo o tome što nemamo hleba da jedemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Rudan.

Kako kaže, Hrvatska je fašistička zemlja.

2. Srbi u Hrvatskoj pic.twitter.com/lFuwf2O7ws

— Hit Tvit (@hit_tvit) 16. јун 2019.

Rudan je rekla da je stala u odbranu prebijenih Srba.

- Mi imamo političare koji to propagiraju. Plenković je problem, ne ovi divljaci. Negova politika je to. Nesposoban je da uradi nešto za svoj narod i širi ovu politiku - rekla je Rudan.

Kako kaže, preko mreža ponekad ima nekih reakcija da to što radi, radi iz nekog određenog razloga, ali, ističe da sa zvaničnicima nema nikakvog posla.

- Ono što mislim o Hrvatskoj ja govorim tamo, ovo su samo reprize - rekla je Rudan u emisiji "Hit tvit" na TV Pink.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.