Realizacija Ipard programa i novi Ipa pozivi tema 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2022, 18:02

Realizacija Ipard programa i novi Ipa pozivi tema 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma

U Srbiji u toku je realizacija Ipard dva programa Evropske unije, koji je unija podržala sa 175 miliona evra a usvojen je i Ipard tri program za period 2021-2027 godina, vredan 288 miliona evra evropske pomoći. O realizaciji Ipard programa i novim Ipa pozivima bilo je reči na skupu koji je na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu održalo Ministarstvo poljoprivrede.

Na konferenciji radnog naziva „Ipard dan„ okupili su se predstavnici resornog Ministarstva odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za sprovođenje Ipard programa, aplikanti na evropska sredstva kao i stručni konsultanti.

Skup je bio prilika da se da ocena realizacije dosadašnjih javnih poziva.

Kroz Ipard tri program poljoprivrednici će moći da apliciraju na sredstva za nabavku mašina i opreme, izgradnju i rekonstrukciju objekata sa ciljem dostizanja evropskih standarda u proizvodnji hrane.


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpska poljoprivreda do 2027. dobija novih 600 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2022, 12:16

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanule Žiofre razgovarao je na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i ministarkom za evropske integracije Jadrankom Joksimović o projektu IPARD2 i planovi za IPARD3...Najviše sredstava iz fondova Evropske unije od svih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.