Problemi EU bez proširenja na Balkan mogu biti samo veći

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi EU bez proširenja na Balkan mogu biti samo veći

Problemi Evropske unije bez proširenja na Zapadni Balkan mogu da budu samo veći, poručili su učesnici emisije “Evropski snovi balkanskih država” i naglasili da je na zemljama u regionu da reformišu svoja društva, a na Evropi da osnaži politiku ujedinjenja.

U emisiji “Okruženje”, u produkciji Centra za demokratiju i pomirenje u Jugoistocnoj Evropi (CDRSEE), rečeno je i da se Evropa suočava sa brojnim problemima, da joj nedostaje jasna i čvrsta vizija, ali da region treba da uzme aktivno učešće u rešavanju izazova sa kojima se Unija suočava i da se izbori za svoju evropsku budućnost.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Problemi EU će biti veći ako se ne proširi na Z.Balkan"

Izvor: B92, 01.Jan.2017

Problemi Evropske unije bez proširenja na Zapadni Balkan mogu da budu samo veći, poručili su učesnici emisije “Evropski snovi balkanskih država"...Oni su naglasili da je na zemljama u regionu da reformišu svoja društva, a na Evropi da osnaži politiku ujedinjenja...U emisiji “Okruženje”,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.