Premijer Hrvatske nova žrtva šaljivog Junkera

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Hrvatske nova "žrtva" šaljivog Junkera

Hrvatski premijer Andrej Plenković nalazi se u Briselu gde se sastao sa ostalim čelnicima zemalja EU. Tokom boravka u Briselu Plenković je u više navrata odgovarao na novinarska pitanja, a danas ga je u tome prekinuo raspoloženi predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker.

Naime, baš kad je Plenković novinarima odgovarao na pitanje o rusko-ukrajinskim odnosima i hrvatskoj poziciji prema tom pitanju, iza >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << leđa mu se prišunjao Junker koji nije odoleo da ne napravi možda ne tako umesnu šalu.

Plenkovića, fokusiranog na ozbiljne teme, omeo je gestom, a hrvatskom premijeru zatim je poslao i "poljubac".

Sve se završilo smehom obojice aktera, i podsetilo nas na pređašnje Junkerove "šale".

Zanimljivo iskustvo s njim imao je i slovenački premijer Miro Cerar kojem se tokom konferencije za novinare Junker prišunjao s leđa i pokrio mu oči rukom.

Pogledajte šalu s premijerom Hrvatske:

Gdje je Juncker štipnuo Plenkovića? :) pic.twitter.com/yeLp4aksUd

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Premijer Hrvatske nova "žrtva" šaljivog Junkera

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017

Hrvatski premijer Andrej Plenković nalazi se u Briselu gde se sastao sa ostalim čelnicima zemalja EU. Tokom boravka u Briselu Plenković je u više navrata odgovarao na novinarska pitanja, a danas ga je u tome prekinuo raspoloženi predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker...Naime, baš kad je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.