Pregovori za okruglim stolom za desetak dana?

Izvor: Danas, 24.Feb.2011, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori za okruglim stolom za desetak dana?

Delegacija Evropske unije juče je u Prištini s predstavnicima kosovskih vlasti usaglašavala stavove o tome koje bi teme trebalo da budu pokrenute na prvom zvaničnom susretu predstavnika vlasti Srbije i Kosova, saznaje Danas iz izvora upućenih u organizaciju dijaloga, koji procenjuju da bi, kako sada stvari stoje, zvanični razgovori trebalo da počnu za desetak dana.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pregovori pred početkom - oči uprte u sever Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2011, 12:02

PRIŠTINA -..Nekoliko dana od inauguracije novog saziva skupštine, izbora predsednika i vlade, na Kosovu je boravio posrednik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine, Robert Kuper, prenosi danas prištinska štampa...Kuper je posetio Kosovo daleko od pažnje medija. Predstavnici EU na Kosovu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.