Portparol Džonsona: Konstruktivni pregovori sa EU

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 15:25

Portparol Džonsona: Konstruktivni pregovori sa EU

Pregovori između Velike Britanije i Evropske unije vođeni su u konstruktivnom duhu i London naporno radi na tome da osigura sporazum.

Poručio je danas portparol britanskog premijer Boris Džonson.

On je, obraćajući se novinarima, rekao da je Britanija posvećena radu kroz zajednički odbor, koji okuplja obe strane, kako bi se našlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rešenje za protokol za Severnu Irsku, koji će, kako tvrdi Velika Britanija, biti prekršen, ukoliko sdve strane ne postignu širi dogovor, prenosi Rojters.

"Razgovori se nastavljaju danas i mislim da su vođeni u konstruktivnom dugu i mi smo svakako posvećeni tome da nastavimo da radimo konstruktivno kako bismo pokušali da postignemo sporazum", poručio je portparol.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.