Podrška Mađarske Srbiji na putu ka EU

Izvor: Danas, 26.Okt.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Mađarske Srbiji na putu ka EU

Mađarska se zalaže da Srbija u decembru, na međuvladinom sastanku, otvori svih sedam pregovaračkih poglavlja o pridruživanju Evropskoj uniji koja su tehnički pripremljena, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. Članak Podrška Mađarske Srbiji na putu ka EU se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sijarto: Zašto je sporan Južni tok?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2018

Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto je izjavio danas u Beogradu da ne vidi razlog zašto ne bi mogao da se gradi 'južni tok' odnosno da se nastavi Turski tok prema Bugarskoj, Srbiji i Mađarskoj i zašto trpi velike napade od EU, kada postoji bliska saradnja Rusije i zemalja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.