Večeras počinje festival evropskog filma Cineuropa (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022, 12:00

Večeras počinje festival evropskog filma "Cineuropa" (AUDIO)

Festival evropskog filma “Cineuropa” počinje večeras u Studentskom kulturnom centru Fabrika.

Tokom sedam dana biće prikazana dela savremene evropske kinematografije, a poseban deo programa posvećen je i projekciji francuskih filmova. Festival je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu, festivalom Uhvati film, kao i novosadskom organizacijom EU Info point.

Publika festivala imaće priliku da besplatno prisustvuje programu festivala u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prostorijama SKCNS Fabrika.

O detaljima programa, saznajemo u razgovoru za Radio Novi Sad od Duške Latas, portparolke EU info point Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Međunarodni festival savremenog plesa "Tanz Platz“ počinje krajem avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022

Međunarodni festival savremenog plesa "Tanz Platz“ održava se od 31. avusta do 4. septembra 2022. godine, u SKCNS Fabrici. Ovo je šesto izdanje Festivala, u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, a petodnevni program obuhvatiće plesne performanse i razgovore sa umetnicima, koji dolaze...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.