Pet Rusa na crnoj listi

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 14:35

Pet Rusa na "crnoj listi"

Ambasadori 27 zemalja EU dogovorili su se danas da dodaju još pet osoba iz Rusije na crnu listu EU zbog izbora za ruski parlament na Krimu, javlja TAS.

"Ambasadori su dali zeleno svetlo da se još pet osoba koje se povezuju sa održavanjem izbora za ruski parlament na Krimu doda na spisak restriktivnih mera u vezi sa akcijama kojima se podriva ili preti teritorijalnom integritetu, suverenitetu i nezavisnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ukrajine", naveo je diplomata.

TAS prenosi da se očekuje da će Savet EU odobriti ovu odluku naredne nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ruska agencija: Još petoro na crnoj listi EU zbog održavanja parlamentarnih izbora na Krimu

Izvor: Blic, 09.Feb.2022

Ambasadori 27 zemalja EU dogovorili su se danas da dodaju još pet osoba iz Rusije na crnu listu EU zbog održavanja izbora za ruski parlament na Krimu, javlja TASS pozivajući se na neimenovani diplomatski izvor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.