PUĐDEMON OPUTUŽUJE: EU priznaje Gvaida za šefa Venecuele, a mene, koji sam bio LEGITIMNO IZABRANI LIDER, nije podržala! SRAMOTA!

Izvor: Kurir, 04.Feb.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUĐDEMON OPUTUŽUJE: EU priznaje Gvaida za šefa Venecuele, a mene, koji sam bio LEGITIMNO IZABRANI LIDER, nije podržala! SRAMOTA!

VATERLO - Bivši katalonski lider Karles Puđdemon optužio je zemlje EU za dvostruke standarde pošto su priznale lidera opozicije Huana Gvaida kao privremenog predsednika Venecuele, a ignorisale njegov pokušaj da proglasi Kataloniju nezavisnom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pudždemon: Španija će na suđenju tražiti osvetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2019

Bivši katalonski lider Karles Pudždemon izjavio je da će Španija tražiti "osvetu", a ne pravdu, kada se bude sudilo grupi od 12 njegovih separatističkih saveznika naredne sedmice optuženih za pobunu i druge optužbe...Karles Pudždemon koji će pratiti suđenje iz samonametnutog izgnanstva u Belgiji,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.