PSG: Sastanak sa Kukanom i Flekenštajnom bio otvoren i konstruktivan

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG: Sastanak sa Kukanom i Flekenštajnom bio otvoren i konstruktivan

Bivši poslanici Evropskog parlamenta Eduard Kukan i Knut Flekenštajn sastali su se danas u sedištu delegacije EU u Beogradu sa predstavnicima Pokreta slobodnih građana, a po završetku tog sastanka i sa predstavnicima Saveza za Srbiju, objavio je N1.

U delegaciji Saveza za Srbiju su predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, Demokratske stranke Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Lutovac i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

Međunarodni sekretar PSG Natan Albahari rekao je da je sastanak bio vrlo otvoren i konstruktivan.

"Oni su tu da provere situaciju na terenu, da se upoznaju sa političkim akterima i upućeni su u situaciju u Srbiji, posebno kada je reč o slobodi medija", rekao je Albahari.

Prema njegovim rečima, dolazak bivših evropskih parlamentaraca potvrđuje zainteresovanost Evropskog parlamenta da razmotri dalje korake kako bi se izbegla politička kriza u Srbiji.

Na sastanku je bilo reči i o stavu PSG o bojkotu, a Albahari je rekao da im je pojasnio da je prerano za donošenje takve odluke, jer je preostalo da učestvuju na još dva sastanka vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka (FPN).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.