PLENKOVIĆ NE PRESTAJE DA SE HVALI UTICAJEM HRVATSKE U EU: 6 žena u evropskim institucijama za 9 meseci, to je ogroman uspeh! Neki zbog toga ne mogu da sakriju zavist i ljubomoru!

Izvor: Kurir, 12.Sep.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLENKOVIĆ NE PRESTAJE DA SE HVALI "UTICAJEM" HRVATSKE U EU: 6 žena u evropskim institucijama za 9 meseci, to je ogroman uspeh! Neki zbog toga ne mogu da sakriju zavist i ljubomoru!

Premijer Andrej Plenković, ocenio je danas da je Hrvatska za samo šest godina i dva meseca članstva u Evropskoj uniji napravila objektivno ogroman uspeh, što je znak njenog položaja i političkog uticaja na zbivanja u Evropi.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Plenković: Šest žena u EU - ogroman uspeh

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019

Premijer Andrej Plenković, ocenio je danas da je Hrvatska za samo šest godina i dva meseca članstva u Evropskoj uniji napravila objektivno ogroman uspeh Premijer Andrej Plenković, ocenio je danas da je Hrvatska za samo šest godina i dva meseca članstva u Evropskoj uniji napravila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.