Otvoren likovni konkurs programa EU PRO za 2019. godinu „Srbija u EU – Čime ćemo obogatiti Evropsku uniju?“

Izvor: Bor030.net, 19.Okt.2018, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren likovni konkurs programa EU PRO za 2019. godinu „Srbija u EU – Čime ćemo obogatiti Evropsku uniju?“

Za učenike srednjih škola u 99 opština i gradova, među kojima je i Bor, razvojni program EU PRO je otvorio nagradni likovni konkurs na temu „Srbija u EU – Čime ćemo obogatiti Evropsku uniju?“ Uz podršku Evropske unije nagradni likovni konkurs za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija na temu „Srbija u EU – […] The post Otvoren likovni konkurs programa EU PRO za 2019. godinu „Srbija u EU – Čime ćemo obogatiti Evropsku uniju?“ appeared first on Bor030.net.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konkurs za KALENDAR EU

Izvor: OkRadio.rs, 19.Okt.2018

Vranje - Uz podršku Evropske unije razvojni program EU PRO je otvorio nagradni likovni konkurs za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija iz 99 gradova i opština na temu „Srbija u EU - Čime ćemo obogatiti Evropsku uniju?“ kako bi podstakao mlade da prepoznaju i na kreativan način predstave...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.