Izvor: Blic, 13.Mar.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostalo je još samo dve nedelje do Bregzita, a Britanija je spala na ČETIRI OPCIJE i samo je jedna SPAS

Svega 16 dana do isteka roka u kojem Britanija napušta Evropsku uniju ovaj razilazak je mučan koliko je bio i na početku pregovora. Britanska premijerka Tereza Mej pretrpela je juče još jedan poraz u parlamentu, kad je odbijen njen predlog sporazuma o Bregzitu sa 391:242 glasova. Sporna tačka ugovora i dalje je irska granica. Sa praktično dve nedelje do isteka roka za Bregzit 29. marta, sve opcije su otvorene po pitanju toga kako će se razrešiti izlazak Britanije iz EU.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ostalo je još samo dve nedelje do Bregzita, a Britanija je spala na ČETIRI OPCIJE i samo je jedna SPAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2019

Svega 16 dana do isteka roka u kojem Britanija napušta Evropsku uniju ovaj razilazak je mučan koliko je bio i na početku pregovora...Britanska premijerka Tereza Mej pretrpela je juče još jedan poraz u parlamentu, kad je odbijen njen predlog sporazuma o Bregzitu sa 391:242 glasova. Sporna tačka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.