Očekujem reakciju EU na pretnje predsedniku Vučiću

Izvor: B92, 07.Sep.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Očekujem reakciju EU na pretnje predsedniku Vučiću"

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da očekuje da EU reaguje na pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pred najavljenu posetu Kosovu.

"Mi očekujemo danas da neko nešto kaže, a ne da se sablažnjavaju kada poslanici u Srbiji kažu nešto necivilizovano... Da bilo koji političar u EU može danas da reaguje", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Gojkovićeva na televiziji Pink.

Ona je dodala da joj izgleda kao da EU misli da je veći problem rad parlamenta Srbije, a ne pretnje predsedniku Srbije.

Gojkovićeva je dodala da se nada da EU neće pozivati obe strane na smirivanje tenzija, jer ovoga puta Beograd nikome nije pretio.

Mediji su juče objavili da je moguće da Vučić ne poseti Kosovo, ako mu Priština ne dozvoli da poseti jezero Gazivode. Juče su i neki kosovski političari najavljivali da bi Vučiću mogao da bude zabranjen ulazak na Kosovo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.