Objavljeni snimci iz aviona: Konfuzija, temperaturaVIDEO

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeni snimci iz aviona: Konfuzija, "temperatura"VIDEO

Video snimci iz aviona kompanije Emirejts koji je prinudno sleteo i nalazi se u karantinu na aerodromu JFK u Njujorku prikazuju konfuziju među putnicima.

Avion koji je u Njujork doleteo iz Dubaija u karantinu je nakon što se mnogo putnika navodno razbolelo tokom leta.

Avion je prizemljen nakon što je pilot primetio da putnici imaju kašalj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i simptome groznice.

Letelica je u 9.18 po lokalnom vremenu stigla na aerodrom u Njujorku i još je u karantinu, a policija i lekari proveravaju putnike i avion.

Oko 500 putnika je bilo na ovom letu, a za sada nije utvrđeno šta je tačno posredi sa putnicima koji su se požalili na zdravstveno stanje.

Jedna od putnica Erik Saks rekla je da je mnogo putnika izgledalo bolesno i pre nego što je avion poleteo i dodala je da je od kabinskog osoblja zatražila masku pre 14-satnog leta.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.