ON JE LOBISTA tzv. KOSOVA! Šešelj raspalio po novom IZVESTIOCU PS Saveta Evrope za KiM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ON JE LOBISTA tzv. KOSOVA!" Šešelj raspalio po novom IZVESTIOCU PS Saveta Evrope za KiM!

"Savet Evrope i EU su oduvek bili sponzori i kreatori takozvane Republike Kosovo"

Potpredsednik SRS i predstavnik te stranke u Savetu Evrope, Aleksandar Šešelj izjavio je da je novi izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za Kosovo i Metohiju, Peter Mejer lobista lažne države Kosovo.

- Mejer je lobista (tzv.) nezavisnog Kosova koji samo potvrđuje neobjektivnost evropskih institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po pitanju tzv. Kosova. Savet Evrope i EU su oduvek bili sponzori i kreatori takozvane Republike Kosovo - izjavio je Šešelj za portal SrbijaDanas.

Bajer je, inače, poslanik CDU/CSU, stranke nemačke kancelarke Angele Merkel, a predstavnik Nemačke u Savetu Evrope je od početka prošle godine.

On je i potpredsednik Odbora za poštovanje obaveza država članica Saveta Evrope, član Pododbora za veštačku inteligenciju i ljudska prava, i zamenik člana u još dva odbora: za politička pitanja i demokratiju i pravna pitanja i ljudska prava.

Svojevremeno, on je domaću javnost šokirao izjavom da Srbija treba da prizna "državu Kosovo" jer u suprotnom neće ući u EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.