Novine: Zakon o referendumu neće promeniti granice Srbije; Agonija sprskog molera u Mađarskoj

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Zakon o referendumu neće promeniti granice Srbije"; "Agonija sprskog molera u Mađarskoj"

Dnevna štampa za sredu, 20. novembar piše o Nacrtu zakona o referendumu, izjavama predsednika Srbije, izveštaju Evropske unije...

List "Politika" nakon objave Nacrta Zakona o referendumu piše "Zakon o referendumu neće promeniti granice Srbije".

"Blic" navodi: "Tri pohvale i tri kritike od EU", a "Večernje novosti" pišu "Priština zahteva izručenje: Agonija sprskog molera u Mađarskoj".

"Kurir" u sutrašnjem izdanju prenosi izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon izlaska sa VMA: "Nisam najboljeg zdravlja".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 20. novembar 2019. godine

Izvor: Beta, 20.Nov.2019, 10:47

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 20. novembar najviše pišu o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića prvi put nakon hospitalizacije na Vojnomedicinskoj akademiji, o Nacrtu zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, o dogadjajima u vezi sa poslovanjem Krušika i drugim temama.ALO ...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.