Novine: Kriza u EU zbog pritiska na Srbiju; Malu maturu pripremaju policija, BIA i specijalci

Izvor: B92, 16.Jun.2022, 20:57

Novine: "Kriza u EU zbog pritiska na Srbiju"; "Malu maturu pripremaju policija, BIA i specijalci"

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 17. jun 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

Dnevni list "Politika" na naslovnoj piše o sednici SNS: "Predsedništvo SNS stalo iza Šapića", kao i o dolasku Erdogana u Srbiju.

"Večernje novosti" pišu o krizi u Evropskoj uniji: "Kriza u EU zbog pritiska na Srbiju", kao i sutrašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovorima Srbije sa MMF-om o povećanju penzija.

"Blic" donosi priču o tome kako teku primpreme za malu maturu: "Malu maturu pripremaju policija, BIA i specijalci", kao i "Totalni raskol u opoziciji".

"Kurir" donosi intervju sa Jevgenijim Baranovim: "Rusija je navikla da je kriva za sve, kao i nova otkrića o zločinima klana Belivik Maljković.

"Alo" piše o povećanju plata i penzija: "Nastavljamo da ispunjavamo data obećanja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.