Napredak u priključenju EU može biti doveden u pitanje

Izvor: Danas, 07.Feb.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak u priključenju EU može biti doveden u pitanje

- Svaka država EU koja hoće da zakoči poglavlje 23 i 24 sad ima jasan osnov a i razlog da to uradi. A ta dva poglavlja mogu zablokirati sve ostalo, kaže za Danas Vladimir Međak, potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji, komentarišući izveštaj Fridom hausa u kojem se navodi da Srbija više nije slobodna već delimično slobodna zemlja. Članak Napredak u priključenju EU može biti doveden u pitanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Revizija poglavlja 23 brža od kritika

Izvor: Danas, 08.Feb.2019, 14:40

Nacrt revizije Akcionog plana za pregovaračko poglavlje 23, koje se bavi pravosuđem i osnovnim pravima, objavljen je na sajtu Ministarstva pravde 21. januara, a rok za dostavljanje komentara i sugestija ističe danas. Članak Revizija poglavlja 23 brža od kritika se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.