NOVE UCENE IZ HRVATSKE: Srbija će morati da reši pitanje odštete logorašima u okviru pregovora o priključenju EU

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE UCENE IZ HRVATSKE: Srbija će morati da reši pitanje odštete logorašima u okviru pregovora o priključenju EU

Saborski zastupnik vladajućeg HDZ, Miro Kovač, izjavio je u Kninu da će Srbija pitanje odštete hrvatskim logorašima morati da reši u okviru pregovora o priključenju EU Saborski zastupnik vladajućeg HDZ, Miro Kovač, izjavio je u Kninu da će Srbija pitanje odštete hrvatskim logorašima morati da reši u okviru pregovora o priključenju EU, prenela je Hina. "Logoraši, oni koji su bili zatočeni u srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koncentracionim logorima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske, znači u Srbiji, imaju pravo na odštetu i na osnovu međunarodnog prava, ali i na osnovu srpskog pregovaračkog okvira o priključenju Evropskoj uniji", rekao je Kovač koji je obeležavanju Dana logoraša u Kninu prisustvovao kao izaslanik Sabora. On je rekao i da su logoraši podneli veliku žrtvu za slobodu Hrvatske.PROČITAJTE JOŠ: Jandroković: Hrvatska će pomoći Srbiji na EU putu"Ali ne samo za slobodu Hrvatske, nego i za pobedu nad zlom, a to je bio velikosrpski miloševićevski režim, koji je bio fašizam, i Hrvatska je taj fašizam, koji je univerzalno zlo, porazila" ustvrdio je Kovač.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač: Srbija će morati da obešteti logoraše

Izvor: RTS, 13.Avg.2018

. Poslanik vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i bivši šef diplomatije Miro Kovač poručio je da će Srbija "morati da reši pitanje odštete hrvatskim logorašima u sklopu pregovora o priključenju Evropskoj uniji", prenose zagrebački mediji.

Nastavak na RTS...

NOVA UCENA IZ HRVATSKE Kovač: Srbija mora da plati odštetu logorašima, ako hoće u EU

Izvor: Blic, 14.Avg.2018, 10:38

Saborski zastupnik vladajućeg HDZ Miro Kovač izjavio je u Kninu da će Srbija pitanje odštete hrvatskim logorašima morati da reši u okviru pregovora o priključenju EU, prenela je Hina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.