NEMCI ZABRANILI SVOJIM GRAĐANIMA DA PUTUJU U SRBIJU: Ova karta pokazuje gde je povišen rizik od korone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 16:22

NEMCI ZABRANILI SVOJIM GRAĐANIMA DA PUTUJU U SRBIJU: Ova karta pokazuje gde je povišen rizik od korone (FOTO)

Pedatni Nemci svojim građanima savetuju da u veći deo zemalja EU mogu da putuju već od 15. juna.

Nemačka je nedavno izdala zvanično uputstvo svojim građanima u koje zemlje mogu da putuju i otkada, čak su i objavili kartu sa datumima. Pedatni Nemci svojim građanima savetuju da u veći deo zemalja EU mogu da putuju već od 15. juna, izuzev u Španiju za koju još nisu odredili datum.

Što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče Srbije i regiona, po Nemcima, mi, kao i veći broj zemalja nastalih raspadom SFRJ (izuzev Hrvatske i Slovenije), biće bezbedne da se u njih putuje tek nakon 31. avgusta.

Šta kažu Nemci pic.twitter.com/FxtvPkIhgt

— Igor Čobanović (@DaZivimSan) June 16, 2020

Neki smatraju da ova karta više predstavlja političku nego epidemiološku smernicu, mada ima dosta i onih koji misle da je slika koju ona odašilje prilično realna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.