NA NJEGOVE PLITKE UVREDE NE ODGOVARAM UVREDAMA Vučić brutalno odgovorio na sramne Milanovićeve napade

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 12:45

"NA NJEGOVE PLITKE UVREDE NE ODGOVARAM UVREDAMA" Vučić brutalno odgovorio na sramne Milanovićeve napade

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja medija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost obratio medijima.

On je tom prilikom prokomentarisao i sramne napade koje u poslednje vreme dolaze iz Hrvatske, i sve gnusnije uvrede od strane Zorana Milanovića.

- Milanović je veliki prijatelj, on želi Srbiju da vidi u Evropskoj uniji i jedva čeka da dođe u Srbiju. Ma ja neću ni komentarisati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegove izjave. Srbija će nastaviti da ide napred i Srbija će pretići Hrvatsku. I to se neće promeniti. Neće se promeniti to da na njegove plitke uvrede ne odgovaram uvredama. Ja ću samo imati želju da Srbija ide ka napred. On je slika i prilika hrvatskog naroda i ja njega neću vređati - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Milanoviću smeta naš ekonomski uspeh, ne pada mi na pamet da ga vređam

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne želi uvredama da odgovara na izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića o njemu. Vučić je poručio da poštuje hrvatsku državu, ali sa željom da srpska država bude uspešnija u ekonomiji.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.