Izvor: Blic, 15.Sep.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Srbija od Brisela da DOBIJE GARANCIJE da će postati članica EU do 2025. godine?

Može li Srbija da dobije garancije od EU da će, u slučaju postizanja sporazuma u dijalogu Beograda i Prištine, ući u EU do 2025. godine? Ovo pitanje nametnulo se nakon izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je u intervjuu za Rojters izneo stav da bi upravo takve - jasne garancije - morale da budu upućene Srbiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Garancije Brisela u "paketu" za Kosovo?

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2018

Stav predsednika Vučića o preciziranju datuma ulaska Srbije u EU ima podršku određenih evropskih krugova. Uz sporazum Beograda i Prištine moguća potvrda o prijemu 2025. U VRHU Evropske unije postoji snažna struja koja stoji na liniji poruke srpskog predsednika Aleksandra...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.