Mogerini u SBUN: Čim Priština ukine carine, sazvaću novu rundu Dijaloga

Izvor: Danas, 13.Mar.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogerini u SBUN: Čim Priština ukine carine, sazvaću novu rundu Dijaloga

Visoka predstavnica EU Federika Mogerini izjavila je danas na sednici Saveta Bezbednosti UN(SBUN) u Njujorku da “carine koje je vlada Kosova zavela na uvoz iz Srbije moraju da se stave van snage” i rekla da će “čim te takse budu ukinute sazvati novu rundu Dijaloga” Beograd - Priština. Članak Mogerini u SBUN: Čim Priština ukine carine, sazvaću novu rundu Dijaloga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Federika Mogerini u SBUN: Čim Priština ukine carine, sazvaću novu rundu dijaloga

Izvor: Beta, 13.Mar.2019

Visoka predstavnica EU Federika Mogerini izjavila je na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SBUN) u Njujorku da "carine koje je vlada Kosova zavela na uvoz iz Srbije moraju da se stave van snage" i da će "čim te takse budu ukinute", sazvati novu rundu dijaloga Beograd - Priština.Cilj dijaloga...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.