Mister Bregzit zagrmeo: Vraćam se! Naši lideri su udarili u zid (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mister Bregzit zagrmeo: Vraćam se! Naši lideri su udarili u zid (VIDEO)

Zagovornik Bregzita Najdžel Faraž izjavio je večeras da veruje da su britanski lideri "udarili u zid" u pregovorima o napuštanju EU, zbog čega on mora da "prekine penziju" kako bi osigurao da se Bregzit zaista dešava

On je to rekao na skupu grupe "Izlazak znači izlazak" u Londonu i dodao da je postojala bojazan da se Bregzit neće dogoditi.

- Počinjem da mislim da su u poslednja 24 sata lideri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarili u zid, zbog čega se na neki način vraćam iz penzije, jer želim da Bregzit prebacim preko linije i uspem - rekao je Faraž pristalicama.

Faraž je kao lider Nezavisne partije Velike Britanije (UKIP) predvodio kampanju izlasku Velike Britanije iz EU.

Pregovori Velike Britanije i EU zapeli su oko granice Severne Irske, koja je deo Ujedinjenog Kraljevstva, s Republikom Irskom.

Pratite nas i na našem Instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Faraž: Vraćam se iz penzije, Bregzit mora da uspe

Izvor: RTS, 16.Okt.2018

Zagovornik Bregzita Najdžel Faraž veruje da su britanski lideri "udarili u zid" u pregovorima o napuštanju EU, zbog čega on mora da "prekine penziju" kako bi osigurao da se Bregzit zaista dešava. . Najdžel Faraž je na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.