Ministri EU: Podrška IPA III pomoći od 14,5 milijardi evra Balkanu

Izvor: EurActiv Srbija, 19.Mar.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri EU: Podrška IPA III pomoći od 14,5 milijardi evra Balkanu

Šefovi diplomatija Evropske unije su 19. marta u Briselu podržali predlog da se u idućem sedmogodišnjem budžetu EU izdvoji 14 milijardi i 500 miliona evra za bespovratnu pomoć pripremi Turske i kandidata i potencijalnih kandidata sa Zapadnog Balkana za članstvo u Uniji. Bespovratna podrška se daje za sprovodjenje političkih, institucionalnih, socijalnih i ekonomskih reformi.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Turska

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Ministri EU: Podrška IPA III pomoći od 14,5 milijardi evra Balkanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2019

Šefovi diplomatija Evropske unije (EU) su danas u Briselu podržali predlog da se u idućem sedmogodišnjem budžetu EU izdvoji 14 milijardi i 500 miliona evra za bespovratnu pomoć pripremi Turske i kandidata i potencijalnih kandidata sa Zapadnog Balkana za članstvo u Uniji...Rumunsko predsedništvo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.