Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesić, Kučan, Dizdarević: Pad Berlinskog zida jedino Balkanu nije donio ništa doborog

Evropska je unija danas suočena sa situacijom koja podsjeća na stanje u bivšoj SFRJ uoči njezina raspada i stoga bi se valjalo prisjetiti kako je najveća odgovornost za krvave ratove na Balkanu iz 90-ih godina na onima koji su odbili bilo kakav razgovor o političkom dogovoru kojim bi se našla alternativa federaciji koja je prestala funkcionirati, suglasna su danas trojica političara koji su obnašali najviše dužnosti u nekadašnjoj SFRJ.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesić, Kučan, Dizdarević: Pad Berlinskog zida jedino Balkanu nije donio ništa dobrog

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2019

Evropska je unija danas suočena sa situacijom koja podsjeća na stanje u bivšoj SFRJ uoči njezina raspada i stoga bi se valjalo prisjetiti kako je najveća odgovornost za krvave ratove na Balkanu iz 90-ih godina na onima koji su odbili bilo kakav razgovor o političkom dogovoru kojim bi se ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mesić, Kučan i Dizdarević: Stanje u EU kao pred raspad SFRJ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2019, 08:32

EU je danas suočena sa situacijom koja podseća na stanje u bivšoj SFRJ uoči njenog raspada, upozoravaju trojica političara koja su obavljala najviše dužnosti u SFRJ, Stjepan Mesić, Milan Kučan i Raif Dizdarević...Mesić, Kučan i Dizdarević smatraju da je najveća odgovornost za krvave ratove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.