Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova i Oland o rizicima po jedinstvo EU

STRAZBUR - Njemački kancelar Angela Merkel sastala se danas sa francuskim predsjednikom Fransoa Olandom u Strazburu radi razgovora o trenutnim rizicima po jedinstvo EU.

Diplomatski zvaničnici navode da su u vrhu razgovora Merkelove i Olanda izbjeglička kriza i prijetnja koju predstavlja po Šengen, ali i članstvo Velike Britanije u EU.

Nakon bilateralnih razgovora u Strazburu, Merkelova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i Oland otići će na neformalne razgovore sa predsjednikom Evropskog parlamenta Masrtinom Šulcom.

Njemačka novinska agencija DPA navodi da nisu planirana saopštenja za javnost nakon sastanka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Merkel i Oland o pretnjama po EU

Izvor: Blic, 08.Feb.2016, 00:32

Nemački kancelar Angela Merkel sastala se danas sa francuskim predsednikom Fransoa Olandom u Strazburu radi razgovora o trenutnim rizicima po jedinstvo EU...Diplomatski zvaničnici navode da su u vrhu razgovora Merkelove i Olanda izbeglička kriza i pretnja koju predstavlja po Šengen, ali i članstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.