Mej odustala od namere da traži novo glasanje o Bregzitu

Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej odustala od namere da traži novo glasanje o Bregzitu

Britanska vlada odustala je od namere da u prvoj nedelji juna traži novo glasanje o sporazumu o izlasku iz Evropske unije, koji je premijerka Tereza Mej usaglasila sa Briselom. Članak Mej odustala od namere da traži novo glasanje o Bregzitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tereza Mej: Premijerka Velike Britanije podnosi ostavku u junu

Izvor: Danas, 24.Maj.2019, 11:27

BBCTereza Mej najavila je ostavku Tereza Mej podneće ostavku na mesto lidera Konzervativne partije 7. juna, čime će otvoriti vrata i izboru novog predsednika vlade Velike Britanije. U emotivnoj izjavi Mej je rekla da je „radila najbolje što je mogla“ kako bi njena politika bila u skladu sa rezultatima...

Nastavak na Danas...

FUNTA OJAČALA: Objava Tereze Mej o datumu ostavke zaustavila 14-dnevni pad!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2019

Britanska funta je ojačala danas prema dolaru i evru nakon 14-dnevnog pada, pošto je premijerka Tereza Mej saopštila datum kada odlazi sa funkcije nakon dvogodišnjih pokušaja da isposluje sporazum o "razvodu" Britanije od Evropske unije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.