Izvor: Blic, 21.Okt.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković:Posle Bregzita proširenje na Zapadni Balkan

Premijer Crne Gore Duško Marković izrazio je danas nadu da će, kada se završi Bregzit, politika proširenja Evropske unije ponovo dobiti na značaju. Markovć je u intervjuu za AP rekao da će se izlaskom Velike Britnije iz EU rešiti veliki problem i otvoriti nove prilike za zemlje kandidate, kao što je Crna Gora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Crnogorski premijer: Bregzit nova prilika za kandidate za članstvo u EU

Izvor: Beta, 21.Okt.2019

Premijer Crne Gore Duško Marković upozorio je da odluka EU da odloži otvaranje pristupnih pregovora sa Severnom Makedonijom i Albanijom šalje negativnu poruku Balkanu i izrazio nadu da će politika proširenja Unije ponovo dobiti na značaju po okončanju Bregzita."Odbijanje Evropske unije da otvori...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.