Madjarska vlada koristi mobilni bilbord za odbranu od kritika  (VIDEO)

Izvor: Beta, 29.Nov.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madjarska vlada koristi mobilni bilbord za odbranu od kritika (VIDEO)

Madjarska vlada je počela da koristi mobilni bilbord kako bi se branila od kritika na račun antiimigracionih politika premijera Viktora Orbana.Lider grupe Liberala u Evropskom parlamentu Gi Verhofštat koristio je ovog meseca u Briselu bilbord na kamionu kako bi Orbana prikazao kao nekog ko teži uništenju Evropske unije posle dobijanja velike količine sredstava iz EU.Orbanova vlada je sinoć saopštila da će kamion-bilbord kojim se ismeva stav Verhofštata obići Madjarsku i da će potom otići u Brisel."Stotine ljudi poginule su u terorističkim napadima od 2015. godine, ali Gi Verhofštat kaže (4. jula 2018. godine) da nema migrantske krize. To je ludost", piše na bilbord-kamionu, parkiranom ispred sedišta madjarske vlade.Orban je na parlamentarnim izborima u aprilu osvojio treći uzastopni mandat, izražavajući snažno protivljenje većinski muslimanskoj imigraciji i tvrdeći da brani Evropu i hrišćansku kulturu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađari kamionom protiv kritika o antiimigracionoj politici

Izvor: B92, 29.Nov.2018

Mađarska vlada je počela da koristi mobilni bilbord kako bi se branila od kritika upućenih zbog antiimigracione politike premijera Viktora Orbana...Lider grupe liberala u Evropskom parlamentu Gi Verhofštat koristio je ovog meseca u Briselu bilbord na kamionu kako bi Orbana prikazao kao nekog ko teži...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.