Izvor: Blic, 18.Jun.2020, 06:02

MOGU LI STRANCI KUPITI ZEMLJU Hrvatska je produžila zabranu za tri godine, u Srbiji umesto moratorijuma strogi USLOVI

U Hrvatskoj je moratorijum na prodaju poljoprivrednog zemljišta strancima produžen za još tri godine, odnosno do 30. juna 2023. godine. Iskustva drugih zemalja EU su različita, ali je većina država uspela da se izbori, kroz pregovore o pridruživanju, za višegodišnju zabranu prodaje zemlje strancima i nakon ulaska u EU.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hrvatska produžila zabranu prodaje zemljišta strancima, u Srbiji i dalje bez moratorijuma

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2020

U Hrvatskoj je moratorijum na prodaju poljoprivrednog zemljišta strancima produžen za još tri godine, odnosno do 30. juna 2023. godine...Iskustva drugih zemalja EU su različita, ali je većina država uspela da se izbori, kroz pregovore o pridruživanju, za višegodišnju zabranu prodaje zemlje strancima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.