London pomaže i pomagaće hapšenje Ratka Mladića

Izvor: Danas, 23.Nov.2010, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London pomaže i pomagaće hapšenje Ratka Mladića

Posle izborne kampanje 2008. postalo je jasno da u Srbiji ne postoji ozbiljna alternativa evropskom putu. Postoji, zapravo, ali koliko je realna? SPS je deo vladajuće proevropske koalicije, čvrsto posvećen evropskom putu Srbije, a posle rascepa u Srpskoj radikalnoj stranci Nikolić i njegovi ljudi uvideli su da nema alternative integraciji u Evropsku uniju.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić,   Uhapšen Ratko Mladić,   London

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

London pomaže i pomagaće hapšenje Ratka Mladića

Izvor: S media, 24.Nov.2010, 00:29

Posle izborne kampanje 2008. postalo je jasno da u Srbiji ne postoji ozbiljna alternativa evropskom putu. Postoji, zapravo, ali koliko je realna? SPS je deo vladajuće proevropske koalicije, čvrsto posvećen evropskom putu Srbije, a posle rascepa u Srpskoj radikalnoj stranci Nikolić i njegovi ljudi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.