Izvor: Vostok.rs, 15.Mar.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov i Belen razgovarali o odnosima Rusije i EU, situaciji u Ukrajini i Venecueli

Predsednik Austrije Aleksander Van der Belen izjavio je da je na sastanku sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom razgovarao o odnosima Rusije i Evropske unije, situaciji u Ukrajini i Venecueli.
„Razgovor sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom o odnosima EU i Rusije i situaciji u Ukrajini bio je dobar. U vezi s tim, založio sam se za razmenu zarobljenika, uključujući Olega Sencova“, napisao je austrijski predsednik na Tviteru. ​„Aktuelna situacija u Venecueli takođe je bila predmet razgovora na današnjem sastanku s ministrom inostranih poslova Rusije“, dodao je Van der Belen. Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.