Lajčak sutra u Prištini

Izvor: B92, 05.Feb.2023, 19:43

Lajčak sutra u Prištini

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće sutra u Prištini.

On če se sastati sa premijorm privremenih prištiniskih institucija Aljbinom Kurtijem i njegovim zamenikom Besnikom Bisljimijem, rečeno je za Reporteri iz vlade u Prištini.

Kako je rekao portparol prištinske vlade Perparim Krieziu, očekuje se da će Kurti zajedno sa Bisljimijem održati radni ručak sa Lajčakom.

Lajčak je pre 10 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio u nenajavljenoj poseti Prištini i održao radnu večeru sa Kurtijem i Bisljimijem, koji je glavni pregovarač Prištine u dijalogu sa Beogradom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Kosova potvrdila sutrašnji sastanak Kurtija i Bisljimija sa Lajčakom

Izvor: Danas, 05.Feb.2023

Specijalni predstavnik Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće u ponedeljak na Kosovu i susresti se sa premijerom Aljbinom Kurtiem i šefom delegacije Prištine u dijalogu, Besnikom Bisljimijem, potvrđeno je danas iz vlade Kosova.

Nastavak na Danas...

Lajčak u Prištini: Sve dogovoreno u Briselu mora da se sprovede

Izvor: RTS, 06.Feb.2023, 16:59

Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak izjavio je nakon sastanka sa premijerom privremenih institucija u Prištini Aljbinom Kurtijem, da je tema razgovora bio nastavak dijaloga, kao i da sve dogovoreno u Briselu mora da se implementira. . Miroslav Lajčak je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.