Lajčak se prvi put sastao sa članovima svog tima

Izvor: RTS, 09.Jun.2020, 20:26

Lajčak se prvi put sastao sa članovima svog tima

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak prvi put se sastao sa svim članovima svog tima.
Lajčak je na Tviteru naveo da će njegov tim baviti i drugim pitanjima koja se tiču Zapadnog Balkana.

"Razgovarali smo o našem radu koji nas očekuje narednih meseci", poručio je Lajčak.
Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << EU Peter Stano naveo je u ponedeljak da je EU spremna da bez odlaganja nastavi dijalog koji bi doveo do sveobuhvatne normalizacije odnosa Beograda i Prištne.
"Na dve strane je da se dogovore o datumu i okviru dijaloga. Specijalni predstavnik Miroslav Lajčak planira da u narednim danima poseti region kako bi se pripremio teren i razgovaralo o modalitetima sa dvema stranama, rekao je Stano za Tanjug.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak se prvi put sastao sa članovima svog tima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak danas je imao prvi susret sa svim članovima tima sa kojima će raditi tokom narednih meseci...Lajčak je na Tviteru naveo da se sastao, po prvi put, sa svim članovima njegovog briselskog tima za dijalog Beograda i Prištine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.