Kurti se plaši

Izvor: B92, 16.Avg.2022, 10:18

"Kurti se plaši"

Najveće zlo koje se dešava na KiM je to što se premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti plaši da preuzme odgovornost u dijalogu sa Beogradom.

To je izjavio predsednik Demokratskog saveza Kosova Ljumir Abdidžiku.

Abdidžiku je, govoreći na TV Dukađini o dobroj prilici koju Priština, prema njegovom mišljenju, ima zbog lidera u SAD i EU i uticaja koji imaju ambasadori u Prištini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Beogradu, kao i drugi, kako je naveo "prijatelji Kosova", rekao da Priština gubi time što ne koristi tu priliku za postizanje konačnog sporazuma sa Beogradom, prenosi Ljajmi.

Prema njegovoj oceni, vlada u Prištini treba da izađe i kaže građanima da je to prioritet broj jedan.

"Nepreuzimanje odgovornosti je populizam. Ovaj gospodin se ne usuđuje da donosi odluke, prva odluka koju treba da donese je da sedne za pregovarački sto", rekao je Abdidžiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Kosovo izgubilo bitku zbog balkanske mafije koja se bavi prodajom struje" VIDEO

Izvor: B92, 16.Avg.2022

Prištinski premijer Aljbin Kurti se sve više trudi da pokaže da su u regionu mogući sukobi i to, kako on tvrdi, zbog poteza Srbije...Sa druge strane negira da je on taj koji donosi opasne jednostrane odluke, ali ne spominje ni lošu ekonomsku situaciju u našoj južnoj pokrajini, a posebno ignoriše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.