Kuburovićeva sa novim ambasadorom Srbije u Austriji

Izvor: RTS, 13.Jun.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuburovićeva sa novim ambasadorom Srbije u Austriji

Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je sa novoimenovanim ambasadorom Srbije u Austriji Nebojšom Rodićem i upoznala ga sa dosadašnjom intenzivnom saradnjom Srbije i Austrije u oblasti pravosuđa.
U tom kontekstu Nela Kuburović je podsetila na dobar primer partnerskog odnosa kroz tvining projekat Srbije i Austrije "Unapređenje kapaciteta zatvorskog sistema u Srbiji", koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << EU finansira sa 950.000 evra. 
Ministarka je ukazala da je cilj tog projekta poboljšanje uslova života osuđenih lica u skladu sa EU standardima, bolji uslovi za rad zaposlenih.
Kako je naglasila, projekat će značajno doprineti i ispunjenju aktivnosti koje su predviđene Akcionim planom za poglavlje 23.
Ministarka pravde čestitala je dosadašnjem ambasadoru Republike Srbije u Azerbejdžanu postavljenje na mesto ambasadora u Austriji i poželela mu uspeh i sreću u daljem radu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.