Korbin: Džonsonu se ne može verovati za zaštitu prava radnika i ekoloških standarda

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korbin: Džonsonu se ne može verovati za zaštitu prava radnika i ekoloških standarda

Opoziciona britanska Laburistička partija saopštila je danas da se premijeru Borisu Džonsonu ne može verovati da će zaštititi prava radnika i ekološke standarde pošto je procureo dokument u kojem je nagovešteno da će vlada težiti da olabavi propise kada zemlja napusti Evropsku uniju.

List Fajnenšel tajms javio je danas da Džonsonova konzervativna vlada planira da promeni propise i odstupi od pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << EU, navodeći da u vladinom dokumentu stoji da zakonska rešenja o pravima radnika i zaštiti životne sredine "ostavljaju prostor za interpretaciju".

Lider laburista Džeremi Korbin rekao je da Džonsonov Bregzit predstavlja "skicu za deregulisanu ekonomiju, gde su ključna prava i zaštite ukinute".

"On nema nameru da zadrži naše visoke standarde pošto napustimo EU. Ne možete verovati ni u šta što Boris Džonson kaže", naveo je Korbin.

Džonson je prošle nedelje obećao da će propisi koji se odnose na oblasti rada i ekologije ostati u skladu sa standardima EU posle Bregzita.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Korbin: Džonsonu se ne može verovati za zaštitu prava radnika i ekoloških standarda

Izvor: Beta, 26.Okt.2019

Opoziciona britanska Laburistička partija saopštila je danas da se premijeru Borisu Džonsonu ne može verovati da će zaštititi prava radnika i ekološke standarde pošto je procureo dokument u kojem je nagovešteno da će vlada težiti da olabavi propise kada zemlja napusti Evropsku uniju.List Fajnenšel...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.