Konte: Italija će biti ambasador Srbije na putu evropskih integracija

Izvor: Beta Video, 06.Mar.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: Italija će biti ambasador Srbije na putu evropskih integracija

BEOGRAD - Premijer Italije Djuzepe Konte izrazio je danas u Beogradu punu podršku Srbiji na njenom putu ka Evropskoj uniji . ``Potvrdio sam podršku Italije na evropskom putu Srbije i svu podršku u svim naporima koje predsednik (Srbije Aleksanadar) Vučić ulaže u postizanje tog cilja. Italija će biti ambasador Srbije i srpskih organa na putu evropskih integracija``, rekao je Konte na zajedničkoj konferenciji za novinare s Vučićem.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadamo da će kompromis (Srbije i Kosova) biti brzo postignu

Izvor: Beta Video, 06.Mar.2019

BEOGRAD- Premijer Italije Djuzepe Konte je iskazao punu podršku i naporima predsednika Aleksandra Vučića da postigne sporazum s Prištinom, navodeći da Kosovo treba da pokaže ``neophodni napor da obnovi pregovore`` i da ukine takse na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, uvedene u novembru.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

ITALIJANSKI PREMIJER ZAVRŠAVA POSETU SRBIJI: Hoće li Konte popiti espreso u Beogradu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas žaljenje zbog toga što italijanski premijer Ðuzepe Konte nema vremena da prošeta ulicama Beograda i uveri se u toplu dobrodošlicu građana, na šta mu je gost iz Italije rekao da će nastojati da napravi pauzu i zaista oseti privrženost srpskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.