Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2022, 19:18

"Komšićevo pismo privatna prepiska sa evropskim zvaničnicima"

BANJALUKA - Željko Komšić nije mogao zvanično da zatraži kandidatski status za BiH u EU jer to nije stav Predsjedništva BiH koje to pitanje nije ni razmatralo, te se može smatrati kao jedno u nizu privatnih pisama iz njegove bogate prepiske sa raznim zvaničnicima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Oglasili se iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH: Komšićevo pismo privatna prepiska sa evropskim zvaničnicima

Izvor: Blic, 08.Mar.2022

Željko Komšić nije mogao zvanično da zatraži kandidatski status za BiH u EU jer to nije stav Predsedništva BiH koje to pitanje nije ni razmatralo, te se može smatrati kao jedno u nizu privatnih pisama iz njegove bogate prepiske sa raznim zvaničnicima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.