Kako pronaći izlaz iz ĆORSOKAKA kad je reč o Bregzitu? Pogledajte koliko bi Britancima bilo potrebno za novi REFERENDUM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako pronaći izlaz iz ĆORSOKAKA kad je reč o Bregzitu? Pogledajte koliko bi Britancima bilo potrebno za novi REFERENDUM

Prema zvaničnim vladinim smernicama koje su u sredu pokazane poslanicima, za organizovanje ponovnog referenduma o članstvu Britanije u EU bilo bi potrebno godinu dana, napisao je na Tviteru novinar iz Britanije.

Portparolka britanske premijerke Tereze Mej rekla je ranije da je dokument od jedne strane pokazan poslanicima tokom sastanaka radi pronalaženja izlaza iz ćorsokaka kad je reč o Bregzitu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Da bi se informisali radi razgovora, u kratkom dokumentu iznete su činjenice o broju meseci koji bi bio potreban za organizovanje ponovnog referenduma, samo primera radi, a naš stav je, naravno, da drugog referenduma neće ni biti - objasnila je ona tada.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.