Izvor: Blic, 23.Jun.2022, 09:55

"KIDNAPOVALI DVE ZEMLJE NA PUTU KA EU" Edi Rama osuo paljbu na Bugarsku: To je sramota

Premijer Albanije Edi Rama rekao je danas, po dolasku na Samit EU, da je sramotno što je jedna zemlja NATO, Bugarska, "kidnapovala" dve druge članice, Severnu Makedoniju i Albaniju, na njihovom evropskom putu i to u vreme kada u evropskoj zaleđini divlja vruć rat, a da 26 država sede mirno, pokazujući svoju nemoć.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   NATO skup,   NATO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SRBIJA NE SME DA SE PRITISKA" Edi Rama osuo paljbu po Bugarskoj "Kidnapovali dve članice na putu ka EU"

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022

Premijer Albanije Edi Rama odgovarao je danas na pitanja novinara, po dolasku na Samit EU...Premijer Albanije Edi Rama rekao je danas da je sramotno što je jedna zemlja NATO, Bugarska, "kidnapovala" dve druge članice, Severnu Makedoniju i Albaniju, na njihovom evropskom putu i to u vreme kada u evropskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.