Izvor: Blic, 14.Apr.2021, 19:33

KAKO ĆEMO OD LETA U EU? Sve o "kovid pasošima": Kad stupaju na snagu, kako se koriste i do kada traju. Jedan detalj biće "ključ" celog sistema!

Zeleni digitalni sertifikati, koji će u doba pandemije virusa korona omogućiti slobodno putovanje unutar granica Evropske Unije, trebalo bi da počnu da se koriste za do 1. juna 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE O KOVID PASOŠIMA: Otkriveno kad stupaju na snagu, kako se koriste, a jedan detalj biće "KLJUČ" celog sistema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021

Zeleni digitalni sertifikati, koji će u doba pandemije virusa korona omogućiti slobodno putovanje unutar granica Evropske Unije..Oni bi trebalo da počnu da se koriste za do 1. juna 2021. godine...To znači da će tada konačno biti poznato kako ćemo tačno posećivati zemlje EU, a za sada se zna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.