Johnson planira uvesti pune carinske provjere za robu iz EU-a

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Feb.2020, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Johnson planira uvesti pune carinske provjere za robu iz EU-a

LONDON - Britanski premijer Boris Johnson, u nastojanju da pojača pritisak na Europsku uniju u pregovorima o trgovini, priprema se uvesti potpune carinske i granične provjere za svu robu koja će nakon brexita iz EU-a ulaziti u Ujedinjenu Kraljevinu, izvijestio je britanski list The Telegraph.

"Planiramo potpune provjere svog uvoza iz EU-a, izvozne deklaracije, sigurnosne deklaracije, zdravstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << provjere za životinje i prolazak sve robe za samoposluge kroz postaje granične inspekcije", prenio je Telegraph izjavu neimenovanog višeg vladinog dužnosnika.

"To će udvostručiti praktične izaozve na granici od siječnja 2021.", rekao je izvor lista.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Velika Britanija planira granične i carinske kontrole robe iz EU

Izvor: B92, 01.Feb.2020

London -- Britanski premijer Boris Džonson planira da od naredne godine uvede carinske i granične kontrole za svu robu iz EU..."Planiramo pune kontrole i provere robe iz EU, uključujući izvozne deklaracije, sigurnosne deklaracije, provere zdravlja životinja, kao i celokupne robe za supermarkete",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.