Jedan od vodećih francuskih političara bacio EU zastavu i zamenio je francuskom! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 17.Sep.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od vodećih francuskih političara bacio EU zastavu i zamenio je francuskom! (VIDEO)

Jedan od mlađih alii odećih političara u EU, Florian Filipot, zbacio je zastavu Evropske unije sa Centra za javne finansije (poreza) i zamenio je francuskom zastavom na oduševljenje prisutnih.


   
Raste antiEU raspoloženje u Francuskoj, jednoj od ključnih članica unije!    





Prema navodima francuskih medija, oko 120 agenata javnih finansija blokiralo je danas ovaj poreski centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Oni osuđuju pretnje javnim uslugama i zapošljavanju.

Gnev agenata sročen je u dve reči: Darmani plan, prema ministru za javne finansije, Žeraldu Darmaniju, koji ovim nacrtom predviđa ukidanje 4.800 radnih mesta u roku od tri godine. 


   
Florian Filipot    
Opravdanje se nije doplao agentima koji masovno protestuju a kojima se priključio i Filipot, osnivač stranke "Patriots" i čovek za koga su mediji predvideli da bi mogao da dovede Marin Le-Pen na mesto predsednika. On je kao krivca direktno video Evropsku uniju, kao administrativni centar koji se uzdigao iznad državnih Vlada uzimajući njihov suverenitet u svoje ruke. Zbog toga se popeo na balkon poreske uprave, prišao mestu na kome su se nalazile zastava EU i francuksa zastava i skinuo EU bacivši je uz osmeh sa balkona a onda zamenio francuskom što su prisutni glasnim skandiranjem odobrili!

Video je postavljen na društvenu mrežu Tviter uz komentar "ovo vam Bibisi (vodeći mediji) neće prikazati". I zaista, za sada ovog snimka nema u vodećim medijima, zato ne propustite priliku da ga pogledate:

POGLEDAJTE VIDEO:

Prominent French Politician Florian Philippot removes the EU flag and replaces it with the tricolore! FREXIT is growing across La France!

The BBC will NOT show you this! RETWEET, Follow @UnityNewsNet pic.twitter.com/Tdbvq42SyU
— Unity News Network (UNN) (@UnityNewsNet) May 1, 2019




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Evropa #Francuska #Zastava #eu #Anti-EU #Evroskepticizam #kmnovine #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.