Izvor: Blic, 14.Jun.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNOGLASNA ODLUKA Mere EU protiv SAD uvodi tarife na uvoz određenih američkih proizvoda

Zemlje članice Evropske unije jednoglasno su danas odobrile sankcije protiv SAD, glasajući za uvođenje tarifa na uvoz određenih američkih proizvoda kao što su džins, viski i motocikli, a kao odgovor na takse koje je Vašington prethodno uveo na uvoz evropskog čelika i aliminujuma, javljaju francuski mediji.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mere EU protiv SAD: Tarife na džins, viski, motocikle?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2018, 00:08

Zemlje članice Evropske unije jednoglasno su juče odobrile sankcije protiv SAD, glasajući za uvođenje tarifa na uvoz određenih američkih proizvoda kao što su džins, viski i motocikli, a kao odgovor na takse koje je Vašington prethodno uveo na uvoz evropskog čelika i aluminujuma, javljaju francuski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.